Locatie

 

FAQ

ALGEMEEN
Waar en wanneer is Explosion Festival?


Explosion Festival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 juli 2018 op de Voormars in Ommen, van 19:00 tot 01:00 uur. Het is een jubileum, de 10-de editie!

Wat is de minimum leeftijd om het festival terrein op te mogen?

De toegang is voor alle leeftijden. ID kaart verplicht!

Hoe kan ik betalen op het festival terrein?

Op het festival betaalt u met munten. Deze zijn te kopen bij de kassa’s met zowel contact geld als met de PIN.

Kan ik mijn spullen ergens opbergen?

Nee, dit is niet mogelijk. Er zijn geen lockers aanwezig op het festival terrein. De organisatie stelt zich niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte eigendommen tijdens Explosion Festival.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Nee, dit is niet toegestaan.

Bewonersbrief

Onderwerp: EXPLOSION FESTIVAL 2018
Aan: t.a.v. Bewoners Ommen

Ommen, 21 juli 2018

Aanstaande zaterdag 21 juli organiseert Explosion Festival op de Voormars vanaf 19:00 uur tot 01:00 uur editie nummer 10. U woont in de nabijheid van de Voormars en zult de muziek vast horen. Wij hopen, voor zover wij dit kunnen verzekeren, dat u weinig last zult hebben van het festival. De organisatie zal constante decibel metingen uitvoeren en zorgen dat het geluid onder de wettelijke norm blijft. Wij zullen hier ons dan ook keurig aan houden om geen extra overlast te veroorzaken.

Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u nog vragen hebben over het komende Explosion Festival op de Voormars in Ommen op zaterdag 21 juli a.s. kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Organisatie EXPLOSION FESTIVAL.

BEREIKBAARHEID
Hoe kan ik het festival het beste bereiken?

Het terrein van de Voormars in Ommen is uitstekend te bereiken per auto en per fiets.

Waar kan ik parkeren
?

In het centrum van Ommen en op de Markt zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Ook achter het festivalterrein op de Voormars is plaats om te parkeren.
Weergave plattegrond Festivalterrein de Voormars – Ommen, hieronder.

Is Explosion Festival per openbaar vervoer bereikbaar?
?

Ja, echter raden wij u aan om per auto of fiets te komen. Mocht u toch met het openbaar vervoer willen komen, kijk dan op 9292ov.nl voor de meest actuele reistijden. Het terrein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van treinstation Ommen.

TICKETS
Waar koop ik mijn tickets?

De tickets zijn binnenkort online te koop via onze website http://www.explosionfestival.nl/tickets en bij (alle) Primera winkels in Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart, Dalfsen, Raalte, Hoogeveen en Zwolle en aan de kassa bij het festivalterrein ‘Voormars’ in Ommen.

Wat kost een ticket?


De prijzen van de tickets zijn bekend zodra onze online ticketverkoop van start is gegaan. Check de ticket pagina op onze website; http://www.explosionfestival.nl/tickets. Early Bird tickets zijn er vanaf EURO 7,50 (excl. fee en max. 100 exemplaren) en de prijs bij de kassa van het festivalterrein (aan de deur) is EURO 17,50.

WERKEN & OPTREDEN
Kan ik vrijwilliger worden op Explosion Festival?

Ja, graag! Aanmelden kan per e-mail naar info@explosionfestival.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en geboortedatum.

Wie kunnen zich aanmelden voor Explosion Festival?

Iedereen die talent heeft binnen de verschillende disciplines die Explosion Festival te bieden heeft (mits Vechtdal regionaal en Overijssels). Varierend van op- en afbouw, decor tot en met dj-acts en/of dance-producers.

Zijn er kosten verbonden aan deelname?


Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor de artiesten voor het Explosion Festival. Tenzij je producten en/of merchandise wilt verkopen. In dit geval wordt er een bijdrage gevraagd, dit dient vooraf overlegd te worden met de organisatie. Voor meer informatie, stuur een email naar <info@explosionfestival.nl>.

 

Huisregels Explosion Festival

 • Op het evenemententerrein kun je gefouilleerd worden, indien hieraan geen medewerking door de bezoeker wordt verleend kan de toegang worden ontzegd.
 • Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen op het evenemententerrein.
 • Het is niet toegestaan om zaken mee te nemen als; film- en andere professionele opnameapparatuur, drugs, glaswerk, blik, plastic flessen, vuur- en steekwapens en andere gevaarlijke voorwerpen.
 • Het is verboden zonder toestemming van Stichting Explosion Festival goederen mee te verhandelen, te flyeren, te sampelen of andere zaken te verspreiden op en rondom het terrein van Explosion Festival. Bij overtreding van deze regel worden eventuele schoonmaakkosten in rekening gebracht.
 • Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen. Bij twijfel wordt er naar een ID bewijs gevraagd.
 • Het is niet toegestaan zichtbare uitingen van voetbal en/of motorclubs te dragen.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan op het evenemententerrein.
 • Het is niet toegestaan te kamperen of te overnachten op of rondom het festivalterrein.
 • Bij het verlaten van het terrein is uw entreebewijs niet meer geldig en kan men alleen d.m.v. een bij het Explosion Festival verkregen polsbandje retour het terrein opkomen.
 • Bij enkele shows kan/zal vuurwerk gebruikt worden. Bijwonen van dergelijke shows is op eigen risico.
 • Op en rondom het evenemententerrein is de Nederlandse wetgeving omtrent het gebruik van en de handel in drank en drugs van toepassing. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd.
 • Op en rond het evenemententerrein bent u verplicht aanwijzingen op te volgen van de organisatie, beveiliging, politie, EHBO, ambulance personeel en andere partijen betrokken bij Explosion Festival.
 • Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. Stichting Explosion Festival is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bijwonen van het evenement (inclusief persoonlijk letsel, verlies en/of beschadigingen van goederen en overige eigendommen).
 • Tijdens het evenement worden (foto) opnames gemaakt. Bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Flyeren op en rond het terrein is verboden (APV). Mensen die toch menen dat te moeten doen, zullen bekeurd worden door de aanwezige politie.
 • Parkeer op de daarvoor bestemde plekken. Bezoekers die elders parkeren riskeren een boete en/of zullen worden weggesleept.
 • Bij overtreding van de huisregels kan verwijdering van het terrein tot gevolg hebben.
 • Bij betreding van het terrein gelden de algemene voorwaarden van Stichting Explosion Festival.

 

Stichting Explosion Festival – copyright © 2018.

 

Back To Top
UA-47585840-1