Tickets

WE ZIEN JULLIE TERUG IN 2024 OP ZATERDAG 24 AUGUSTUS !

TICKETS EXPLOSION FESTIVAL media februari 2024 :

De ticket-verkoop voor de 11-de Explosion Festival start februari 2024 !
Wij verkopen uitsluitend tickets via deze website. Als er andere websites tickets aanbieden voor Explosion Festival, zal het vaak gaan om valse tickets of veel te dure tickets. Bespaar jezelf een grote teleurstelling en koop je ticket(s) uitsluitend hier.

SOORTEN TICKETS ONLINE
– Early bird * :  €  12,50
– Regular discount * : € 17,50

* Alle prijzen zijn exclusief fee PayLogic en alle prijzen zijn in Euro’s.

SOORTEN TICKETS OP ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2024

– Deur / kassa :          €  25,00

MUNT PRIJS
– 1 Munt :                 €    3,00

LET OP: BEPERKT AANTAL SUPER EARLY BIRD TICKETS BESCHIKBAAR, OP = OP !

SPECIAL COMPANY TICKETS OP AANVRAAG VIA DE CONTACT PAGINA!

VRAGEN OVER TICKETS
Voor vragen over je tickets, betalingen of je bestelling, kun je contact opnemen met Paylogic Customer Service via email of telefonisch:
0900 – 7295 6442 (0,40cpm) / <customerservice@paylogic.nl>

INFO
In 2018 alweer de 10-de editie van Explosion, het Outdoor Dance Festival in Ommen. Begonnen als een initiatief van enthousiastelingen in 2009 met als doel om een volwaardig evenement in Ommen neer te zetten voor de jeugd. Inmiddels is Explosion, dankzij de bezoekersen vrijwilligers, in de reeds tien voorafgaande edities uitgegroeid tot een mooie productie met elk jaar weer een verrassende line-up.

De volgende stap is Explosion 2.0, waarbij we de beleving nog unieker willen maken. Hiervoor moeten er helaas wel wat dingen veranderen. De tijden zijn veranderd. De kosten voor het produceren van een festival en de gages van artiesten zijn aanzienlijk gestegen, wat de bezoeker vaak terugziet in de prijzen van de tickets. Ook wij kunnen helaas niet
voortbestaan zonder dit jaar voor het eerst een kleine vergoeding te stellen tegenover de toegang tot het festival. Hier staat tegenover dat wij er weer alles aan doen om jullie een nog mooiere avond te bezorgen dan voorgaande jaren. Op deze manier blijft Explosion Festival bestaan, kunnen we de kwaliteit waarborgen en kunnen we nog grootser uitpakken. Het blijft tenslotte nog steeds een heel dik festival!

Team Explosion Festival / copyright © 2024

________________________________________________

Back To Top
UA-47585840-1